Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1500 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
BARN DAME HERRE JAKT SALG SKO SMÅVARER TURUTSTYR

HELSPORT Rago Superlight Lady sovepose

Helsport

Farge: Plum

Rago Superlight Lady er en superlett sovepose, spesialdesignet for kvinner!

NOK 4999,00

Vekt u/trekk: 0,8 kg
Fyllmateriale: 401g 90/10 Gåsedun 800 cuin/oz
Personlengde/bredde: 175/75 cm
Volum: 17x27 cm (6,1L)

Kvinner fryser annerledes enn menn! Og med Rago Superlight Lady får du ikke bare en superlett sovepose, du får en superlett sovepose designet for kvinnekroppen.
Kvinner og menn fryser forskjellig, da de har ulik grad av varmetap på forskjellige steder av kroppen. Helt siden vi begynte å designe soveposer for kvinner i 2011, har vi videreutviklet soveposene med et hovedmål; gi alle turjenter en god natts søvn. Rago Superlight Lady er den optimale tresesongs-soveposen hvor vi har isolert ekstra godt på typiske kvinnelige kuldepunkter, og minimert unødvendig plass ellers i soveposen. Kuldepunkter oppstår når kroppen presser isolasjonen sammen og flatklemmer dunen, noe som gjør isolasjonen lik null på disse punktene. For å minimere kuldepunkter har vi fordelt dunen på en vekt- og varmeeffektiv måte, noe som sammen med den komfortable passformen gjør at soveposen holder optimalt på varmen.
Den indre varmekragen er ergonomisk utformet for optimal passform, og alle detaljer er designet for å redusere vekten uten at det går ut over påliteligheten til soveposen. Du vil raskt innse hvorfor dette er den ultimate 3-sesongs soveposen; den holder deg varm på kalde netter, og bidrar knapt til ekstra vekt i ryggsekken. Soveposen har en T-Comf på -2 grader, og veier bare 800 gram, noe som gir deg muligheten til å pakke lett, selv på lengre overnattingsturer. Tallene taler for seg selv.

Funksjoner:
- Toveis glidelås
- Vannavvisende og duntett ytterstoff
- Duntett, mykt og pustende innerstoff
- Effektiv passform rundt kroppen som bidrar til å holde på varmen
- Dunfylte kamre langs glidelåsen for å forhindre varmetap
- Hurtig hettelukking
- Varmekrage
- Innvendig lomme

I SAMME KATEGORI