Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1500 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
BARN DAME HERRE JAKT SALG SKO SMÅVARER TURUTSTYR

HELSPORT Trollheimen Winter Lady sovepos

Helsport

Farge: Royal Purple

Trollheimen Winter Lady er en del av en bred serie soveposer med vanntett fotende og unike detaljer for damer, egnet for vinterturer

Tilbud 2519,30

Førpris 3599,00

På telttur er det fort gjort at nederste del av soveposen havner utenfor liggeunderlaget eller inntil teltveggen. Dette problemet trenger du ikke tenke på med Trollheimen. Det vanntette stoffet i fotenden beskytter posen fra å bli fuktig. Trollheimen består av to lag fiber, hvor kun det innerste fiberlaget er sydd til innerforet. Dette gir god isolasjon og lavere varmetap. Trollheimen er konstruert med boks konstruksjon for optimal passform og isolasjonsevne.
Trollheimen Winter er den nest varmeste modellen i Trollheimen -serien og egner seg godt for vinterturene enten det er i snøhule, i telt eller under åpen himmel. Posen er fylt med vannavvisende Helsport Thermoguard® fiber som tåler fuktig klima godt. Fiberen mister ikke isolasjonsevnen dersom posen skulle bli våt. Det er derfor ikke kritisk om du er på tur hvor du vil oppleve fuktig klima eller kondens. Den vil fortsatt holde deg varm.
På Trollheimen Winter Lady får du i tillegg de prisbelønte detaljene fra vår Huldreheimen teknologi, designet spesielt for å holde damer varme. Kort fortalt betyr det soveposer skreddersydd for kvinner sin kroppsfasong. Fra naturens side trenger kvinner mer isolasjon enn menn for å opprettholde samme temperatur. Det er også dokumentert at kvinner ikke bare fryser mer, men også annerledes enn menn. Forskning viser at kvinner generelt sett opplever høyere varme tap enn menn rundt hoftene og på bena. Basert på denne innsikten er Lady posen sydd slik at den er smalere rundt skuldrene og bredere rundt hoftepartiet for økt komfort og reduksjon av varmetap. For å hindre varmetap har den også et ekstra dun-isolasjonslag i fotenden og en høyere varmekrage rundt halsen.

Funksjoner:
- Stay Warm collar (høyere og mer behagelig varmekrage)
- Wide Zone (bredere fasong over hoftene)
- Heat for feet (ekstra dun isolasjon i fotende)
- Vanntett stoff i fotende
- To-lags isolasjon
- Boks konstruksjon
- Antiskli understoff
- Putelomme
- Komfortabelt innerstoff i myk mikrofiber
- Solid ripstop i ytterstoff
- Hette strammer for rask lukking
- Selvlysende drager
- Refleksdetaljer
- Innerlomme
- Ytterstoff: Airtex® 40D 100% Polyamid Dobby Ripstop
- Innerstoff: Airtex® 50D 100% Micro Polyester
- Vekt u/trekk: 2,8 kg
- Fyllmateriale: 2 x Thermoguard 6000® 100% Polyester
- Personlengde/bredde: 170/75 cm - Volum: 24x34 cm