Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1500 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
BARN DAME HERRE JAKT SALG SKO SMÅVARER TURUTSTYR

ORTOVOX 185 Rock`n Wool long pants

Ortovox

ROCKNWOOL trøye er laget av 100 % merinoull, noe som gjør den usedvanlig myk og funksjonell for friluftsliv - uansett hvor kaldt det er eller hvor høyt aktivitetsnivået blir.

NOK 899,-

Turen starter med det første laget med klær, da dette laget er avgjørende for funksjonaliteten til resten av bekledningen. 185 ROCKNOOL longs er laget av 100% ren merinoull med en finhet på 19 mikron. Dette materialet føles behagelig på huden og sikrer et optimalt klima takket være dets temperatur og fuktregulerende egenskaper. Som alltid kommer denne merinoullenl fra utvalgte Tasmaniske gårder der sauene kan nyte et nesten ubegrenset habitat i et moderat klima. Disse optimale levekårene resulterer i den høye kvaliteten og funksjonaliteten til den fine ulla. En ny kombinasjon av farger gir undertøyet et stilig utseende, dette takket være et flerfarget, tvinnet garn som gir en forfriskende visuell oppdatering.
Vekt: 188 gram

TASMANISK MERINO ULL:
Merinoull har vært en integrert del av ORTOVOXs fjellklær siden 1995. Den kommer fra utvalgte gårder som oppfyller Ortovox egen ullstandard, ORTOVOX WOOL PROMISE (OWP), og som sådan kommer fra sertifiserte og etiske sauehold som regelmessig blir revidert. Ull er naturlig 100% økologisk og derfor bærekraftig. Takket være fibrene med liten diameter i de fine ulltrådene, føles merinoull ekstremt myk og behagelig på huden.