Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1500 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

ACLIMA Lars Monsen Woolshell Jacket

Aclima

Sort/Oransje

Behagelig jakke i ullfleece.

NOK 2499,-

Aclima Lars Monsen Anarjôhka WoolShell Jakke er i ullfleece av merinoull med en myk og forsterket overflate av polyester som er motstandsdyktig mot regn om du bruker den som ytterste lag. Jakken har en stilig design, god stretch og er meget komfortabel å bruke. Den er også utstyrt med fire lommer med glidelås, to håndlommer og to på brystet. I tillegg har jakken hemper i nakke og på ermer for lettere tørkemuligheter, samt en metallhempe på brystet der du kan feste utstyr som kompass eller GPS, nøkler og mobil. Tommelløkker på ermer.
Materiale: 53% Merinoull, 43% Polyester, 4% Elastan

Lars Monsen Anárjohka kolleksjon er det brukt samme gode materiale som i WarmWool-produktene, 200 gr. Merino Wool. Erfaringer har vist at dette materialet er veldig slitesterkt, mykt og gir nok isolasjon for de fleste.
«Da jeg skulle velge en samarbeidspartner som kunne lage Lars Monsen ullbekledning var det et navn som umiddelbart kom opp i hodet mitt, Aclima. Et spennende norsk firma som jeg forbinder med kvalitet, funksjonalitet og nytenkning. Et dønn solid merkenavn. Nå gleder jeg meg til å bli en naturlig del av Aclimas ekspertise». -Lars Monsen.

Vestene, jakkene og buksene i Lars Monsen Anárjohka er i WoolShell kvalitet ettersom disse produktene ofte blir utsatt for ekstra hardt vær og tøft bruk.