Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1500 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
BARN DAME HERRE JAKT SALG SKO SMÅVARER TURUTSTYR

ACLIMA Lars Monsen Woolshell vest dame

Aclima

Vindtett og reversibel vest til dame.

NOK 1699,00

Aclima Lars Monsen Anarjôhka WoolShell Vest er reversibel og vindtett med signalfarge på den ene siden - perfekt for jakt og fiske. Vesten har en løs passform som gjør den perfekt å ha på seg som et tredje lag med en genser under, og den har fire praktiske lommer med glidelås. Vesten har god stretch i sidene for god bevegelighet, den har hempe i nakken som gjør den praktisk å henge opp i teltet. På brystet finner du hempe med metallring for å feste kompass. Vesten er satt sammen av to lag med forskjellige stoff. Den ene siden er av WoolShell-materiale som er en ull-fleece forsterket med polyester. Dette gir mye varme og noe beskyttelse mot vær og vind. Den andre siden er i 100% Merinoull som er laminert, for ekstra vindbeskyttelse. I sidepanelene er det brukt ullribb med lycra for ventilasjon og bevegelighet. Glidelåsen er beskyttet med en klaff.

Lars Monsen Anárjohka kolleksjon er det brukt samme gode materiale som i WarmWool-produktene, 200 gr. Merino Wool. Erfaringer har vist at dette materialet er veldig slitesterkt, mykt og gir nok isolasjon for de fleste.
«Da jeg skulle velge en samarbeidspartner som kunne lage Lars Monsen ullbekledning var det et navn som umiddelbart kom opp i hodet mitt, Aclima. Et spennende norsk firma som jeg forbinder med kvalitet, funksjonalitet og nytenkning. Et dønn solid merkenavn. Nå gleder jeg meg til å bli en naturlig del av Aclimas ekspertise». -Lars Monsen.

Vestene, jakkene og buksene i Lars Monsen Anárjohka er i WoolShell kvalitet ettersom disse produktene ofte blir utsatt for ekstra hardt vær og tøft bruk.