Handlekurv

Din handlevogn er tom!
Hvis du handler for 1500 kroner mer, får du fri frakt!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
BARN DAME HERRE JAKT SALG SKO SMÅVARER TURUTSTYR

TWENTYFOUR Mellow 2-lags cape dame

Twentyfour

En kjempefin 2-lags cape i vann- og vindtett materiale. Her får du en funksjonell og urban cape som egner seg godt til både tur og fritid.

NOK 1499,00

Den har en ledig A-fasong med 4-veis stretch og fine sømdetaljer på håndledd. Capen har meshfòr, tapede sømmer og fast hette med justering bak. Den kommer med avtagbart belte i livet slik at du selv kan velge om den skal sitte løst eller strammes inn for en mer feminin fasong. Reflekser foran og bak gjør deg synlig i mørket.

Egenskaper:
- Stoffet er i 94% Polyester og 6% spandex
- Vannsøyle: 15 000mm.
- Pusting 10 000mm.
- Dette produktet er behandlet med en PFC-fri impregnering
- Meshfòr
- Tapede sømmer
- Fast hette med justering bak
- Avtagbart belte i livet
- Sidelommer uten glidelås
- Glidelås med klaff og trykknapper foran

PFC-fri: Dette produktet er behandlet med fluorfri impregnering (DWR). Fluorkarboner (PFC) er ikke bra for miljøet, de brytes ikke ned og forsvinner ikke fra naturen – derfor produserer Twentyfour fra våren 2020 PFC-fritt.
Siden produktet er behandlet med fluorfri impregnering, oppfordrer vi til å re-impregnere etter 2-4 vask jevnlig gjennom produktets liv slik at plagget beholder sin vanntetthet, og forlenger levetiden.
Dersom plagget blir behandlet riktig, kan produktet brukes i mange år fremover. Følg vaskeanvisningen – og når vannet ikke lenger legger seg i dråper på ytterstoffet, er det på tide å påføre impregnering.
Vi anbefaler for eksempel å bruke en PFC-fri impregneringsspray.